Over Mij

Tweeëntwintig jaar geleden rolde Lone Mokkenstorm de wereld op. Na achttien jaar in ‘s-Gravenzande te hebben gewoond, verruilde ze de kassen voor de mooie stad achter de duinen.

Alhoewel ze als klein meisje al artikelen schreef voor bijvoorbeeld de schoolkrant, begon ze op haar vijftiende pas haar netwerk uit te breiden, doordat ze ging schrijven voor enkele jongerenwebsites.

 

Na de enorme cultuurschok die de verhuizing naar de grote stad teweegbracht, besloot ze haar inburgeringsproces te combineren met wat schrijfwerk: in 2015 kwam ze bij 3voor12 Den Haag terecht. Hier verzorgt ze nog steeds de wekelijkse weekenddienst, is ze actief als perscoördinator en schrijft ze concertrecensies en interviews met artiesten. Ook wordt ze af en toe ingezet om de social media op lokale festivals te verzorgen.

Lone studeerde Earth, Energy & Sustainability aan Leiden University College The Hague. Hier deed ze onder andere onderzoek naar microplastics. Tijdens een uitwisseling met de University of British Columbia in Vancouver focuste ze vooral op bosbouw en natuurbeheer.

Nadat ze haar Bachelor succesvol had afgerond, kon ze als freelancer terecht bij het Financieele Dagblad in Amsterdam, waar ze af en toe bijspringt rond de Nieuwstafel. Ook op de onlineredactie van AD Haagsche Courant is ze geregeld te vinden.

Sinds 2017 is ze tevens actief als zelfstandig ondernemer: ‘The Lone Writer’ verzorgt websiteteksten, persberichten en interviews voor bedrijven en organisaties.

Advertisements